Loading...
Werken bij e-Tales2019-02-20T12:48:30+00:00

Op zoek naar een baan met veel vrijheid?

Bij E-Tales hebben wij de ambitie om te groeien, maar niet ten koste van een persoonlijke benadering van collega’s en klanten. Wij gaan altijd voor een langetermijnrelatie en zoeken mensen die een een dynamisch en jong bedrijf kunnen waarderen. Wij zijn flexibel en bieden erg veel vrijheid. Zo kennen wij geen vaste werktijden, zijn wij maatschappelijk betrokken en stimuleren wij naast het gewone werk vrijwilligerswerk. Gewoon om ook wat voor een ander te doen en de wereld een klein stukje mooier te maken.

Ben je geïnteresseerd in een van de vacatures? Solliciteer dan direct hier.

Dit ben jij
Je houdt van techniek en je wilt graag mooie dingen maken. Je houdt niet van ondernemers met een dubbele agenda maar van mensen die oprecht en duidelijk zijn. Je wilt graag gewaardeerd worden en het gevoel hebben dat er ruimte is voor jouw input en ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je bent een perfectionist maar je bent niet bang om een compromis te sluiten om een deadline te halen. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je houdt van structuur in je werk. Je wilt echter wel veel vrijheid, je wilt geen vaste werktijden en je wil gewoon tussendoor de ruimte hebben om wat anders te doen als je daar zin in hebt.

Dit zijn wij
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met enkel jonge mensen, die naast een grote voorliefde voor techniek, gadgets, games en internet ook maatschappelijk betrokken zijn. Zo doen wij naast ons gewone werk ook vrijwilligerswerk en houden wij de actualiteit altijd nauwlettend in de smiezen. Dat is natuurlijk niet verplicht! Wij houden van eerlijk, van normaal en alhoewel wij een boterham moeten eten is geld niet onze voornaamste drijfveer om wat te doen.

Wat ga je doen?

Wij ontwikkelen webwinkels en websites op basis van open-source oplossingen als Magento en WordPress. Ook bouwen en onderhouden wij maatwerkoplossingen, die vaak te maken hebben met boekhoudkoppelingen, logistiek of (online) marketing. Als webdeveloper heb je een allround takenpakket, waarbij je gedeeltelijk verantwoordelijk kan zijn voor de front-end ontwikkeling van bijvoorbeeld winkels, maar ook voor de implementatie van een backend-oplossing. Je werkt voornamelijk voor het MKB met webwinkels en sites met een omzet hoger dan een miljoen euro

Wat zoeken wij

Iemand met ervaring met:

  • PHP/HTML5/CSS/JS
  • WordPress of Magento (is een pré)

Daarnaast spreek je goed Nederlands en Engels en ben je niet te benauwd om een klant te woord te staan.

Wat bieden wij

  • Een marktconform salaris (afhankelijk van je ervaring)
  • Goede secundaire regelingen
  • Een gezellige werkplek midden in de binnenstad van Groningen

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via ons contactformulier, je vindt hem hier.

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(s) die graag wil leren en ervaring op wil doen op het gebied van webdevelopment en e-Commerce.

Naast het leren zelfstandig te ontwikkelen in PHP, HTML/CSS/JS ondersteun je op het gebied van technische invulling, onderhoud en optimalisatie van de webwinkels gebouwd in Magento en WordPress.

Het gaat om een jong en dynamisch bedrijf met enkel jonge mensen, die naast een grote voorliefde voor techniek, gadgets, games en internet ook maatschappelijk betrokken zijn. Zo doen wij naast ons gewone werk ook vrijwilligerswerk en houden wij de actualiteit altijd nauwlettend in de smiezen. Dat is natuurlijk niet verplicht!

Wat wij bieden:
– een goede stagevergoeding
– veel vrijheid en ruimte voor input
– flexibiliteit
– bij wederzijdse tevredenheid mogelijkheid op een baan

Profiel:

Je bent zelfstandig ingesteld en onderzoekt zelf eerst mogelijke oplossingen alvorens je vragen stelt.

– In staat om correct Nederlands te schrijven (eis)
– Basisvaardigheden PHP en/of basisvaardigheden HTML/CSS/JS
– Basisvaardigheden systeembeheer (Linux
– Commercieel inzicht (pré)
– Affiniteit met social media (pré)

Stageperiode in overleg, maar minimaal 6 weken.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via ons contactformulier, je vindt hem hier.

Stage Marketing/Communicatie

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(s) die graag wil leren en ervaring op wil doen op het gebied van e-Commerce en online retail. Daarnaast ondersteun je op het gebied van redactionele invulling en optimalisatie van onze website, maar ook onze eigen webwinkels en webwinkels van klanten.

Wat wij bieden:

  • Een goede stagevergoeding
  • Een gezellige werkplek midden in de binnenstad van Groningen (maar af en toe thuiswerken is ook geen probleem)
  • Veel vrijheid en ruimte voor input
  • Flexibiliteit
  • Bij wederzijdse tevredenheid mogelijkheid op (bij) baan

Profiel:

Je bent zelfstandig ingesteld en onderzoekt zelf eerst mogelijke oplossingen alvorens je vragen stelt. Je bent bekend met social media platforms zoals Facebook, Instagram en Twitter.

Verder heb je:

– De vaardigheid om correct Nederlands te schrijven (eis)
– Algemene gebruikersvaardigheden met PC/Mac/Internet (eis)
– Commercieel inzicht (pré)

Stageperiode in overleg, maar minimaal 6 weken.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via ons contactformulier, je vindt hem hier.