Loading...
Werken bij e-Tales2019-09-24T12:46:03+02:00

Op zoek naar een baan met veel vrijheid?

Bij E-Tales hebben wij de ambitie om te groeien, maar niet ten koste van een persoonlijke benadering van collega’s en klanten. Wij gaan altijd voor een langetermijnrelatie en zoeken mensen die een een dynamisch en jong bedrijf kunnen waarderen. Wij zijn flexibel en bieden erg veel vrijheid. Zo kennen wij geen vaste werktijden, zijn wij maatschappelijk betrokken en stimuleren wij naast het gewone werk vrijwilligerswerk. Gewoon om ook wat voor een ander te doen en de wereld een klein stukje mooier te maken.

Ben je geïnteresseerd in een van de vacatures? Solliciteer dan direct hier.

Jij bent:
Gek op techniek en het maken van mooie dingen. Je bent een perfectionist, maar bent ook niet bang om een compromis te sluiten om een deadline te halen. Je wordt blij van mensen die oprecht en duidelijk zijn, dat ben je zelf namelijk ook. Je vindt het fijn om zelfstandig te werken en gaat gestructureerd te werk. Daarnaast heb je al de nodige ervaring opgedaan en ben je al een aantal jaar werkzaam (geweest) als webdeveloper.

Jij wilt:
Gewaardeerd worden en het gevoel hebben dat er ruimte is voor jouw input en persoonlijke ontwikkeling. Je wilt veel vrijheid, geen vaste werktijden en je wilt tussendoor de ruimte hebben om wat anders te doen als je daar zin in hebt. Bovenal wil je graag aan het werk binnen een jong en dynamisch team waar je naast je werkzaamheden veel plezier mee kunt beleven!

Wij zijn:
Een groeiend e-commerce bureau in Groningen waar enkel jonge mensen werken die naast een grote voorliefde voor techniek, gadgets, games en internet zich ook graag in de fysieke wereld begeven. Sporten, vrijwilligerswerk of verre reizen maken, alles kan en (bijna) niets is verplicht! We houden van eerlijk, normaal en hoewel we allemaal een boterham moeten eten is geld niet onze voornaamste drijfveer.

Wij doen:
Van alles op het gebied van e-commerce techniek. We ontwikkelen webwinkels en websites op basis van open-source oplossingen als Magento en WordPress. Ook bouwen en onderhouden wij maatwerkoplossingen die vaak te maken hebben met boekhoudkoppelingen, logistiek of (online) marketing.

Wij zoeken:
Iemand die meer dan 3 jaar ervaring heeft met:

  • PHP/HTML5/CSS/JS
  • MySQL (of relevante DBA ervaring)
  • WordPress of Magento (is een pré)

Daarnaast spreek je goed Nederlands en Engels en kun je een klant goed te woord staan.

Als webdeveloper heb je een allround takenpakket, waarbij je gedeeltelijk verantwoordelijk kan zijn voor de front-end ontwikkeling van bijvoorbeeld winkels, maar ook voor de implementatie van een backend-oplossing. Je werkt voornamelijk voor het MKB met webwinkels en sites met een omzet hoger dan een miljoen euro.

Wij bieden:

  • Een marktconform salaris (afhankelijk van je ervaring)
  • Goede secundaire voorwaarden, zoals een OV/reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen
  • Een MacBook (of laptop naar keuze)
  • Trainingen en conferenties
  • Regelmatig leuke uitjes en excursies
  • Een gezellige werkplek midden in de binnenstad van Groningen

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via ons contactformulier, je vindt hem hier.

Ben jij op zoek naar een stageplaats waar je veel kunt leren en ervaring op kunt doen op het gebied van webdevelopment en e-Commerce? Wij hebben een stageplek beschikbaar voor een enthousiaste stagiair(e)!

Wie ben jij?
Je bent zelfstandig ingesteld en onderzoekt zelf eerst mogelijke oplossingen alvorens je vragen stelt.

– In staat om correct Nederlands te schrijven (eis)
– Basisvaardigheden PHP en/of basisvaardigheden HTML/CSS/JS
– Basisvaardigheden systeembeheer (Linux
– Commercieel inzicht (pré)
– Affiniteit met social media (pré)

Wat ga je doen?
Naast het leren zelfstandig te ontwikkelen in PHP, HTML/CSS/JS ondersteun je op het gebied van technische invulling, onderhoud en optimalisatie van de webwinkels gebouwd in Magento en WordPress. Verder is er ook ruimte voor je eigen input. Geen stage waar je alleen koffie haalt dus!

Wie zijn wij?
E-Tales is een jong en dynamisch bedrijf met enkel jonge mensen, die naast een grote voorliefde voor techniek, gadgets, games en internet ook graag in de fysieke wereld bezig zijn. Sporten, vrijwilligerswerk of verre reizen maken, alle kan en (bijna) niets is verplicht!

Wat wij bieden:
– een goede stagevergoeding
– veel vrijheid en ruimte voor input
– flexibiliteit
– bij wederzijdse tevredenheid mogelijkheid op een baan

Stageperiode in overleg, maar minimaal 6 weken.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via ons contactformulier, je vindt hem hier.