Project Description

Josh V

JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen. Binnen enkele jaren wist zij, gedreven door haar passie voor mode, haar ondernemende karakter en heel hard werken, een vooraanstaand modelabel op te bouwen. JOSH V is inmiddels één van de snelst groeiende modemerken van Europa. Het label staat bekend om zijn herkenbare luxueuze signatuur en zeer vrouwelijke collecties van hoogwaardige kwaliteit met exclusieve afwerkingen.

Josh Veldhuizen komt uit een ondernemersfamilie en werkte al op jonge leeftijd succesvol als model. Ze reisde de hele wereld over voor fotoshoots en ontmoette tal van toonaangevende mode-ontwerpers, internationale sterren en ‘trendsetting it-girls’. Als columniste voor diverse modemagazines en als blogger deelde ze haar reiservaringen en haar belevenissen in de snelle wereld van mode en lifestyle met anderen.

Haar affiniteit met mode in combinatie met haar ambitie om haar eigen onderneming te starten, inspireerde haar om modelabel JOSH V in de markt te zetten: een merk met een bijzonder chique en exclusieve uitstraling dat in de Nederlandse markt nog ontbrak. Tegelijkertijd bedacht Josh haar eigen ‘reality-tv-show’, waarin zij door RTL5 werd gevolgd tijdens de voorbereidingen en de lancering van de allereerste JOSH V-collectie. Het programma leverde JOSH V landelijke bekendheid op.

Vandaag de dag wordt JOSH V in ruim 400 partner stores verkocht en zijn de collecties in negen landen, waaronder naast Nederland, België, Duitsland en Portugal, verkrijgbaar. Via de officiële webshop www.joshv.com worden items uit de collecties wereldwijd verkocht.

Projectgegevens

Magento
  • Front-end development | HTML/CSS/JS
  • Magento Implementatie
  • Maatwerk Design
  • Magento Maatwerk
  • Content & Assortiment inrichting
  • Full Service SLA

Bekijk website:  https://joshv.com

Loading...