maak kennis met het team

We zijn ontwikkelaars, ontwerpers en makers.

We zijn een getalenteerd team van ontwikkelaars, designers en creatievelingen die van digitale ontwikkeling houden. We onderscheiden ons, doordat we een businessbehoefte goed kunnen vertalen naar creatieve technische oplossingen. Want dat is waar het om gaat, de techniek moet in dienst staan van het doel, niet andersom. En dat doen we ook nog eens vlot en adequaat. We staan voor je klaar.

ONZE KERNWAARDEN

Ons jonge, dynamische en deskundige team is geweldig om mee te werken. We kennen onze sterke en zwakke punten en we zullen daar altijd eerlijk over zijn. Integriteit, betrouwbaarheid en focus zijn de belangrijkste ingrediënten.

ONZE AANPAK

Onze aanpak is systematisch en doelgericht. Eerst denken, dan doen: een creatief concept ontwikkelen, uitwerken, vormgeven en dan pas implementeren. Voor ons is technologie niet het einddoel, maar een middel om resultaten te bereiken.

Ons team is jouw team

We geloven in het opbouwen van langdurige partnerschappen met onze klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en gedeeld succes. We zullen aanvoelen als collega’s, alsof we deel uitmaken van het team, en we delen dezelfde doelen. Jullie succes is ons succes. We zitten er samen in.

Ontmoet het team

Ons dynamische team in een mix van jong en oud is onze grootste troef. Bestaande uit e-commerce specialisten en creatieve probleemoplossers, is ons team toegewijd aan het leveren van eersteklas diensten die niet alleen aan verwachtingen voldoen, maar deze ook altijd willen overtreffen.

Leontien Hartholt
Project Manager
Tijmen Koppers
Head of Operations
Laurens van den assem
UX / UI Designer
Dominique de Maa
Founder & Director
Jan Abbring
Backend Developer
Aaron Poortinga
Full Stack Developer
Ruben Zantingh
Full Stack Developer
Jeroen de Haan
Stagiair Development
RAMON KITS
Backend Developer
Renze Dijkstra
Frontend Developer
Jochem ten Cate
Stagiair Marketing
Tatiana Mansur
Q&A

Belangrijke partners

Maak kennis met onze vertrouwde partners, wiens technologieën, diensten en oplossingen een cruciale rol spelen in ons werk. Samen met hen streven we ernaar om impactvolle resultaten te leveren voor onze klanten.

Zet je uitdagingen om in kansen

Neem vandaag nog contact met ons op om de allerbeste stap te maken naar digitaal succes.

Kieler bocht 3

9723ja Groningen

050 211 27 27

info@e-tales.nl