Loading...
E-Tales | Over ons2021-07-05T15:14:23+02:00

e-Tales, Your Store, Your Story.

E-Tales is een organisatie gevestigd in Groningen, die zich heeft gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en doorontwikkelen van webwinkels en webshops gebaseerd op Magento en WordPress.

Wij zijn opgericht in 2010 en is ontstaan uit DDM Internet & Organisatie. Initieel had DDM een bredere focus en ontwikkelden wij ook websites met andere doelen dan E-commerce, maar in de loop der jaren is de focus steeds meer op webwinkels gericht en hebben wij ons hier verder in gespecialiseerd.

Ontmoet het team

Aaron
AaronFull stack Developer
Delano
DelanoFull Stack Developer
Dominique
DominiqueAlgemeen {insert interesting title here}
Jamilio
JamilioFull stack Developer
Laurens
LaurensUX / Graphic Designer
Renze
RenzeFull stack Developer
Ruben
RubenFull stack Developer
Tijmen
TijmenProject / Delivery Manager
Tim
TimFrontend & Game Developer
Tim
TimFull Stack Developer
Boris
BorisUrine and Terd Management

Waar wij als bedrijf voor staan.

Deskundig en professioneel team

Wij werken met hoogopgeleide professionals die hun sporen hebben verdiend in de branche. Naast ons eigen team, werken wij ook samen met kwalitatief hoogwaardige partners. Zijn wij er zelf niet goed in, dan hebben wij liever dat een ander het doet, kwaliteit en conversiegerichtheid staat voorop.

Persoonlijk contact met korte lijnen

Geen managementlagen en geen belcomputers met keuzenummers. Wij zijn een flexibel bedrijf en klanten hebben direct, rechtstreeks contact met ons team. Die persoonlijke benadering maakt het niet alleen effici├źnter en makkelijker, het maakt het ook leuker.

Hoge kwaliteit dienstverlening

Wij gaan voor het beste en dat wil zeggen dat wij werken met de beste hostingpartners, de beste softwarepakketten en de beste ontwikkelaars. Wij testen ons werk uitvoerig en gebruiken voor onze projecten veilige ontwikkelstraten, met een development, test/acceptatie en live-omgeving.

Eerlijke en transparante tarieven

Bij e-Tales geloven wij niet dat professionele ICT-dienstverlening duur hoeft te zijn. Daarom werken wij met een vast, laag uurtarief en een heldere urenregistratie zodat je achteraf altijd weet waarvoor uren zijn gemaakt en zodat er geen verrassingen zijn.

Onze betrouwbare partners.

Loading...

logo_etales_desktop_white

Een betaalbare, persoonlijke, betrouwbare, no-nonsense en zeer professionele partner voor je e-Commerce activiteiten!