e-Tales, Your Store, Your Story.

E-Tales is een organisatie gevestigd in Groningen, die zich heeft gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en doorontwikkelen van webwinkels en webshops gebaseerd op Magento en WordPress.

We zijn opgericht in 2010 en is ontstaan uit DDM Internet & Organisatie. Initieel had DDM een bredere focus en ontwikkelden we ook websites met andere doelen dan E-commerce, maar in de loop der jaren is de focus steeds meer op webwinkels gericht en hebben we ons hier verder in gespecialiseerd.

Waar we als bedrijf voor staan.

Deskundig en professioneel team

We werken met hoogopgeleide professionals die hun sporen hebben verdiend in de branche. Naast ons eigen team, werken we ook samen met kwalitatief hoogwaardige partners. Zijn we er zelf niet goed in, dan hebben we liever dat een ander het doet, kwaliteit en conversiegerichtheid staat voorop.

Persoonlijk contact met korte lijnen

Geen managementlagen en geen belcomputers met keuzenummers. We zijn een flexibel bedrijf en klanten hebben direct, rechtstreeks contact met ons team. Die persoonlijke benadering maakt het niet alleen effici├źnter en makkelijker, het maakt het ook leuker.

Hoge kwaliteit dienstverlening

We gaan voor het beste en dat wil zeggen dat we werken met de beste hostingpartners, de beste softwarepakketten en de beste ontwikkelaars. We testen ons werk uitvoerig en gebruiken voor onze projecten veilige ontwikkelstraten, met een development, test/acceptatie en live-omgeving.

Eerlijke en transparante tarieven

Bij e-Tales geloven we niet dat professionele ICT-dienstverlening duur hoeft te zijn. Daarom werken we met een vast, laag uurtarief en een heldere urenregistratie zodat u achteraf altijd weet waarvoor uren zijn gemaakt en zodat er geen verrassingen zijn.

Ontmoet het team

<strong>Jamilio</strong>
Jamilioe-Commerce Developer
<strong>Ruben</strong>
Rubene-Commerce Developer
<strong>Brian</strong>
BrianContent en front-end development
<strong>Arno</strong>
ArnoBackend Development
<strong>Dominique</strong>
DominiqueImplementatie & Front-end development
<strong>Martijn</strong>
MartijnSales
<strong>Robert</strong>
RobertOnline Marketeer
<strong>Erwin</strong>
ErwinOnline Marketeer
<strong>Janinka</strong>
JaninkaStagiair Marketing & Communicatie
<strong>Bram</strong>
BramStagiair Webdeveloper

Onze betrouwbare partners.

Loading...

logo_etales_desktop_white

Een betaalbare, persoonlijke, betrouwbare, no-nonsense en zeer professionele partner voor uw e-Commerce activiteiten!