MEER PROJECTEN

Sinds 2010 heeft E-Tales diverse projecten uitgevoerd voor verschillende organisaties. Hoewel we tegenwoordig vaak gezien worden als een e-commercebedrijf, reikt onze expertise veel verder. Natuurlijk hebben we talloze e-commerce oplossingen ontwikkeld, zoals complete online winkels, specifieke modules voor Magento 2, API- en EDI-integraties, en nog veel meer. Maar we hebben ook gewerkt aan autonome software, games en algemene webapplicaties. Hieronder bieden we een overzicht van onze klanten en projecten door de jaren heen.

Scroll naar beneden

Klanten

Esqualo

Homecenter

Buurtje.nl

Feraggio

Bodystore

Diensten

Consulting / Strategy

UX/ UI Design

Frontend development

Backend development

Digital Marketing

Replatforming

ERP / WMS / PIM Integration

platforms

Magento 2 / Hyvä

WordPress / WooCommerce

Shopware

Application development

Esqualo is a fashion brand from the Netherlands

Sinds 2019 ontwikkelt het team van E-Tales de online winkelervaring voor Esqualo. Esqualo’s producten zijn te vinden in meer dan 2.000 winkels wereldwijd, en het merk blijft groeien. Het Nederlandse merk Esqualo combineert toegankelijkheid met stijlvolle ontwerpen. Ze tonen vrouwelijke collecties met unieke prints en topkwaliteit.

Esqualo-producten stralen zelfvertrouwen uit. De collecties, zorgvuldig ontworpen met de laatste trends in gedachten, variëren van opvallende eyecatchers tot essentiële basics, gemaakt van luxe stoffen en natuurlijke materialen. Met hun onderscheidende prints en oog voor detail biedt Esqualo alles van op maat gemaakte blazers tot bohemien jurken. Hun items zijn veelzijdig, geschikt voor elke gelegenheid.


Ontdek de ultieme woonbeleving bij Homecenter! Als grootste woonwinkel van Nederland, met een oppervlakte van 75.000m2 en meer dan 200 topmerken, biedt Homecenter een ongeëvenaarde winkelervaring.

Maar het blijft niet bij de locatie in Wolvega. Ook Kapenga in Leeuwarden en een exclusieve Outlet maken deel uit van de groep. Alle winkels zijn naadloos geïntegreerd op een Magento 2-platform, verrijkt met diverse frontends en verbonden met een krachtig omnifocus ERP/WMS-systeem.

Voor Buurtje.nl hebben we een reviewplatform ontwikkeld op basis van WordPress, gericht op de Nederlandse woningmarkt. Het vult een unieke niche in de markt: er was geen reviewplatform specifiek voor buurten in Nederland. Met een geavanceerd beoordelingssysteem kunnen gebruikers gemakkelijk beoordelingen plaatsen en raadplegen.

Daarnaast wordt er door bronnen zoals het CBS relevante data over de buurten getoond. Buurtje.nl is een platform dat voortdurend in ontwikkeling is, en E-Tales begeleidt de start-up al vanaf het begin van hun digitale reis!

Ervaar het toppunt van luxe en comfort met FERAGGIO pumps. Duik in een wereld waar elegantie, stijl en ongeëvenaard comfort samenkomen, aangezien hun hakken zijn vervaardigd met zorgvuldige handgemaakte precisie, eersteklas materialen en gevoerde voetbedden die getuigen van onze toewijding aan kwaliteit.

FERAGGIO is niet zomaar een schoenenmerk. Hun ambitie dreef hen voorbij de esthetiek; ze zijn erop uit om hakcomfort te herdefiniëren. Na bijna twee jaar van onderzoek en ontwerp, innoveerden zij een medisch geheugenschuim voetbed dat voortdurend comfort garandeert, waardoor vrouwen kunnen genieten van het plezier van hakken zonder de pijn.

We zijn werkelijk vereerd dat we deel hebben mogen uitmaken van Feraggio’s reis vanaf het begin!

Sinds 2002 is Bodystore dé specialist op het gebied van het verbeteren van fysieke en mentale fitheid door het aanbieden van natuurlijke producten en het geven van eerlijk persoonlijk advies. Ze geloven in een gezonde levensstijl, wat zich weerspiegelt in een evenwicht tussen beweging, voeding, slaap en ontspanning. Voor hen betekent dit ook het aanbevelen van hoogwaardige supplementen als aanvulling.

Hun toewijding aan kwaliteit blijkt uit de zorgvuldige selectie van pure ingrediënten, de naleving van strikte Europese normen en het leveren van producten die klanten blij maken. Opgericht door Jaap Kleinjan en Nanda Silva, begon Bodystore vanuit een portiekwoning in Rotterdam met slechts 10 producten. Nu is hun assortiment uitgebreid met onder andere gezonde snacks, met als doel ieders reis naar een gezonder leven te ondersteunen.

Other great clients

We would love to tell you more about the great stuff the people from the companies below are doing. And we’ll make sure we do. So stay tuned for more cases soon!

Laat je business groeien.

Neem contact met ons op en laat je verrassen!

Kieler bocht 3

9723ja Groningen

050 211 27 27

info@e-tales.nl