Loading...

Wij beginnen met bloggen!

Je leest het goed: wij, e-Tales, gaan beginnen met bloggen! Met de blog op onze website zullen we veel verschillende onderwerpen behandelen, zo krijg je veel extra informatie over van alles wat met e-Tales te maken heeft. We gaan je up-to-date houden over het bedrijf zelf, we delen interessante en informatieve nieuwtjes met onze eigen insteek en veel meer! Kortom, genoeg reden om deze blog te volgen. Via social media brengen we je op de hoogte als er een nieuwe blogpost verschijnt, dus haast je en volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn!

Waarom bloggen?
Bij e-Tales zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en eerlijk gezegd kunnen we daar uren over praten. Wat is hot en happening in de wereld van e-commerce, waar kijken we naar uit en welke valkuilen komen we onderweg tegen? Het lijkt ons geweldig om onze kennis en ervaring met je te kunnen delen. Daarom kun je via deze blog onze visie op bepaalde trends en ontwikkelingen lezen, waar je vervolgens zelf weer mee verder kunt.

Maar ook als je e-Tales zelf interessant vindt kun je je hart ophalen met onze blogs, via deze weg willen we namelijk updates en leuke nieuwtjes met je delen! Binnen onze organisatie gebeurt er namelijk genoeg, we verwelkomen bijvoorbeeld regelmatig een nieuwe medewerker of een stagiair die met een interessant onderzoek bezig is. Ook over onze klanten is genoeg te vertellen: wat doen we voor ze en hoe ervaren ze onze samenwerking?

Zoals je al ziet zijn we graag persoonlijk betrokken bij onze klanten en volgers. We gaan ook graag met je in gesprek over allerhande onderwerpen, dus schroom niet om te reageren als je iets opvalt of wanneer je iets kwijt wilt. Heb je een goed idee na het lezen van onze blog, of een suggestie waar we ons volgende blog over zouden moeten schrijven? Laat het weten in het reactieveld onder deze post of vul het contactformulier in op onze website!

 

Een betaalbare, persoonlijke, betrouwbare, no-nonsense en zeer professionele partner voor uw e-Commerce activiteiten!

2019-09-19T11:11:40+02:00